Főzök és fűzök.

2011. máj. 6.

10 dolog...


Díjat kaptam Fevitől.


Nagyon szeretem a blogját olvasni, és nagyon szeretem azok blogját olvasni , akiknek - ahogy fevi írja magáról - átsejlik a személyisége. Nos , én nem ezek közzé tartozom. Nem egy családias , betekintős, kellemes blogot vezetek, hanem egy "nézelődőset". Ha elkészült valami , akkor közzé teszem, utána sokáig semmi. De, azért engedek a csábításnak fevi kedvéért. Hátha átsejlik ezekből valami, hogy ki az aki hétről-hétre olvassa a blogját, ( ismeretlenül) és várja a hétfőket és kommentet hagy időnként.


Íme a 10 dolog , amit SZERETEK:

1. Szeretem a CSALÁDOM. Nélkülük én nem is léteznék. Szeretem úgy , ahogy vannak. Ma sem csinálnám másként , mint 15 évvel ezelőtt. Ha a következő életemben nem őket "sorsolják ki", keresni fogom ŐKET.

2. Szeretem, ha mindenki tudja a dolgát és flottul megy minden.

3. Szeretek vágyakozni - nem tudom megmagyarázni.

4. Szeretem az olyan dolgokat, amiket millió apró részletből kell nekem össze rakni és csak úgy lesz teljes egész. (gyöngyfűzés, kötés , horgolás, puzzle, főzés, rendrakás, rendszerezés...) (más ettől kap idegbajt nekem ettől simulnak ki az idegszálaim és a ráncaim.) A nagy dolgok sosem érdekeltek, amin nem lehet elszöszmötölni, mert pikk-pakk megvan.

5. Szeretem a kávét az étcsokoládét a görögdinnyét (de, azt nagyon) a paradicsomot és az Anyukám féle töltött káposztát "pirosan".

6. Szeretem a szabadban, frissen száradt ágynemű illatát, semmihez nem hasonlítható. Tele van a napfény illatával, erejével.

7. Szeretem a lassan alakot váltó bárányfelhőket nézni ...

8. Szeretem a humort, főleg a mostani stand- up-os fiúkat.

9. Szeretek jó társasággal, jókat beszélgetni és közben jó falatokat eszegetni.

10. Szeretem az agykontrollt, ezotériát.

+1. (ezt én sem hagyhattam ki). Szeretem a butuska kiscicákat és az okos kiskutyákat :))


Akiknek a díjat tovább adom:

Gréti


2 megjegyzés:

  1. Kedves Millefiori,
    köszönöm, hogy megtudhattunk rólad néhány dolgot. Olyan jó, hogy picit bele láthattam abba, ki szokott nekem örömet okozni a blogomban hagyott megjegyzéseivel. Van is néhány közös vonás, hátha egyszer lehetőségünk lesz a személyes találkozásra is.

    VálaszTörlés